Jadłospis

Tabela ze składnikami i opisem

PONIEDZIAŁEK 20.05.2019
Zupa kalafiorowo-brokułowa
Kaszotto z kaszy jęczmiennej, z pomidorami, zielonym groszkiem, czerwoną fasolką, kolorową papryką, pieczarką, cukinią
Woda mineralna

WTOREK 21.05.2019
Zupa barszcz ukraiński
Frikadele wiosenne, ziemniaki, sałata z sosem ziołowym
Kompot owocowy

ŚRODA 22.05.2019
Zupa owocowa z makaronem
Potrawka z ryżem, marchewka z groszkiem
Herbata miętowa

CZWARTEK 23.05.2019
Zupa jarzynowa z kaszą jaglaną
Pieczone nugettsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem zielonym i rzodkiewką
Woda mineralna

PIĄTEK 24.05.2019
Zupa pomidorowa z ryżem
Tuńczyk w pomidorach z makaronem penne z mąki durum
Woda mineralna


ODPŁATNOŚĆ ZA OBIADY


Za informacje podawane w zakładce “Stołówka” odpowiada firma kateringowa realizująca usługę w Siódemce.

Strona Szkoły Podstawowej nr 7 im.Erazma z Rotterdamu w Poznaniu

Pomniejsz / powiększ czcionkę
Zmień kontrast